Romania
Contact
Veolia Water Technologies Romania

Adresa: B-dul. Dimitrie Pompeiu nr. 9-9A, IRIDE BUSINESS PARK, Cladirea nr. 14 Sector 2, CP 020335, Bucuresti

Tel: 0040 21 243 07 91,
0040 31 228 62 07

Fax: 0040 21 243 07 94

E-mail: office.ro@veoliawater.com

Servicii

Servicii - ceea ce furnizăm Clienţilor noştri

Nume de referinţă în domeniul tratării apei, noi furnizăm Clienţilor noştri mijloacele pentru a atinge performanţa, printr-o gamă de tehnologii şi expertiză recunoscute la nivel mondial. Experienţa noastră din exploatarea uzinelor de tratare de apă, împreună cu portofoliul de soluţii tehnologice, constituie premiza pentru îmbunătăţiri permanente şi sinergii care conduc la cele mai bune servicii în domeniu.

Valoare

Valoare - ceea ce creăm pentru Clienţii noştri

Gama largă de soluţii şi tehnologii este dedicată valorificării mai bune a resurselor de apă şi apă uzată. Împreună cu prezenţa la nivel local şi cu o reţea de experţi la nivel mondial, ea permite Clienţilor noştri să beneficieze de cele mai bune soluţii disponibile pentru tratarea şi reutilizarea apelor reziduale, producerea sau recuperarea de energie, extragerea de materii prime precum fosforul, şi valorificarea produselor secundare.

Responsabilitate

Responsabilitate - principiul de bază pentru activităţile noastre

Responsabilitatea este principiul de bază pentru toate activităţile noastre. Prin furnizarea de programe inovatoare şi durabile cu privire la reducerea amprentei de carbon şi de apă, ne sprijinim Clienţii pentru a face faţă provocărilor de mediu şi economice. Pe plan intern, noţiunea de responsabilitate se reflectă în principal în politica de securitate, promovarea diversităţi şi se traduce în angajamentul individual al fiecărui angajat.

Multi-local presence

Veolia Water Technologies Romania

Compania Veolia Water Technologies Romania SRL este specializată în aplicaţii pentru tratarea apei pentru comunităţile municipale.

Grupul Veolia Water Technologies este prezent în Romania încă din anul 1998 prin brandul OTV (Omnium de Traitement et de Valorisation) care, începând cu data de 24 iulie 2009, şi-a schimbat numele în Veolia Water Technologies Romania.

În domeniul industrial, Veolia Water Technologies Romania poate furniza soluţii începând de la sisteme mici de laborator până la soluţii de proiectare şi execuţie pentru proiecte "la cheie".

Studii de caz

  • Uzina de apă Baia Mare

    Uzina de apă Baia Mare a fost dată în folosinţă pentru prima dată în 1967. Proiectul de reabilitare a uzinei de apă Baia Mare a fost început de către SC OTV FRANCE, membră a Grupului francez Veolia Water Solutions & Technologies, în septembrie 2006 şi finalizat în septembrie 2009.

  • Staţia de epurare Baia Mare

    În septembrie 2011 a fost emis Certificatul de recepţie finală pentru Staţia de tratare a apei uzate din oraşul Baia Mare (România), oraş situat în judeţul Maramureş. OTV France SNC este printre puţinele firme care au reuşit performanţa obţinerii acestui certificat, care atestă îndeplinirea obligaţiilor contractuale.

  • Dacia Piteşti

    Veolia Water Solutions & Technologies Romania a început lucrările de reabilitare a staţiei de producere a apei potabile ce deserveşte Uzina de Automobile Dacia precum şi oraşul Mioveni.